Fasiliteter


Diverse energidrikker

Vi selger

Her på Trim1 har vi vanlig mineralvann, samt ulike produkter fra Sportsnutrition. Dette er for eksempel energidrikker, proteindrikker og proteinpulver. Vi har også såkalte energibarer ("sunn" sjokolade med lite fett og mye proteiner) og havrekaker.
Treningsstudio

Trim 1 har et godt utvalg av kondisjons- og styrkemaskiner og i tillegg løse vekter i de fleste vektklasser. Treningsveiledning får du fra våre treningsveiledere. Bestill time i god tid!
Solarium

Solarium

Vi har også selvbetjent solarium med frostet glass for en jevn og fin brunfarge! Her er det sommer hele året!

Åpningstider: Trim1s medlemmer kan sole seg til senterets åpningstider da de kan benytte nøkkelkortet (inkludert helg). Øvrige kan benytte solen fra kl 08:00 - 21:00 på hverdager.


Gruppetrening

Sal- eller sykkeltimer med motiverende instruktører og drivende musikk. Effektiv og morsom trening med variert innhold. Vi har timer for deg som trenger å komme i gang, og for deg som allerede er i knallform og trenger en skikkelig utfordring.
Sosialt punkt

Sosialt punkt

Å trene innebærer også ofte venting. Venting på at timen skal begynne, eller venting på at dusjen skal bli ledig. Derfor har vi innredet en koselig og sosial krok for våre medlemmer.
Garderober

Garderober

Her kan du sette fra deg trenings bagen og henge fra deg jakka mens du trener. Vi har tre dusjer på hver garderobe. Det er også skap tilgjengelig hvis du ønsker å låse inn dine saker, noe vi anbefaler. NB: Ta med egen hengelås!