Nyhetsoppdatering 8.mai

Da har vi endelig fått dato fro oppstart på Trim1. Regjeringen lar oss ikke åpne dørene før 15.juni dessverre - og hvilke retningslinjer for smittevern vi må følge har vi ennå ikke fått. Vi synes det er trist at ikke regjeringen ser forskjell på oss små treningssenter kontra de store med mange tusen medlemmer i byene. Vi mener det hadde vært en enkel sak for oss å organisert trening for dere medlemmer med begrensning av antall og renhold. Men det er det lite vi kan gjøre noe med dessverre. 

Det åpnes for flere på gruppetimer utendørs så da blir det i hvert fall flere som kan delta på disse timene (kan være dere blir bedt om å ta med eget utstyr til noen timer)

Vi gleder oss til å se dere når vi åpner dørene igjen - til da, hold dere friske og følg smittevern-rådene:-)

 

TRIM1 ER STENGT!

KJÆRE MEDLEMMER PÅ TRIM1!

Det er nå som sikkert alle vet besluttet fra styresmaktene at alle treningssenter skal være stengt. Når vi får åpne vet vi ikke, men vi har håp om at vi kan få åpne med restriksjoner ganske snart.

For at vi skal ha Trim1 til å bestå videre når denne krisen er over så er vi helt avhengig av deg som medlem. Vi har fått en utrolig respons fra mange av dere medlemmer som ønsker å opprettholde betalingene selv om senteret er stengt, og det er vi utrolig takknemlig for.

Hva har vi gjort siden 13.mars?

Vi har tatt noen økonomiske grep i forhold til husleie, strøm og alle andre kostnader. Alle ansatte er permittert, men lokalene blir rundvasket og gulvene ny-bonet til dere kommer tilbake.

Hva skjer videre med medlemskapet?

Om du fortsatt ønsker å støtte oss videre i de neste ukene, trenger du ikke foreta deg noe. Vi har forståelse dersom noen har behov for å fryse medlemskapet, men håper de som kan lar trekket gå.

OBS: For dere som fortsetter å betale så forlenger vi datoen din etter oppsagt dato - dvs du trener gratis etter oppsigelsen tilsvarende tiden vi har hatt stengt

Vi er fryktelig lei oss for denne situasjonen, men vi er helt hjelpeløse og kan ikke gjøre annet enn å be om at vi snart kan åpne dørene for dere igjen. Vi vet det er mange som savner sine ukentlige treningsrutiner! Om de som kan fortsatt betaler så er vi sterke og klare for å åpne igjen når denne unntakstilstanden er over.

Håper vi sees snart:-)

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Timeplan


Utendørstimer finner du på vår påmeldingslink.


Klikk her for å se timeplan

 

Gratis veiledningstime

Når du blir medlem hos oss får du en gratis veiledningstime med tips og råd for å komme i gang. Vi skreddersyr et treningsprogram for deg!

 

 

BLI MED OG BEVAR DITT LOKALE TRENINGSSENTER!

Kjære alle medlemmer!

Som dere vet så ble også Trim1 tvunget til å stenge dørene og delta på dugnaden som nå pågår i hele landet for å forebygge spredning av smitte.

For Trim1 sin del så betyr tiden fremover en annerledes og usikker tilværelse. Vi legger ikke skjul på at vi er redde for hvordan dette vil påvirke økonomien i en så liten bedrift.

Vi håper at alle våre medlemmer tenker dere vil være med å støtte oss som treningssenter (og for øvrig andre aktører i næringslivet som kommer til å merke dette på kroppen) i denne vanskelige tiden. Vil du ha et treningssenter å komme tilbake til når alt dette er over så håper og ber vi våre medlemmer vise godvilje og fortsatt betale sin faste treningsavgift (trekk for 20.03 blir kjørt som normalt). Vi vil gjøre det vi kan for å betale dere tilbake i en eller annen form, men ber dere være tålmodige da alt er så usikkert ennå og ingen vet hvor lenge det varer før vi kan åpne dørene igjen. Staten jobber med løsninger og vi krysser fingre for at det vil komme Trim1 til gode. Vi holder dere fortløpende informert på FB og her på hjemmesiden når vi vet noe mer.

Så kjære medlem - bli med i dugnaden for å bevare ditt lokale treningssenter. I mellomtiden håper vi dere holder dere friske, gjør det dere kan for å forhindre spredning av dette forferdelige viruset og bruk tiden til å ta ekstra godt vare på de rundt deg... 


Nå dine mål med PT (Personlig trener) 
  

Ønsker du å komme i form, få mer energi, gå ned i vekt, bygge muskler, lære teknikk eller ta treningen til et ytterligere nivå? PT Tove skreddersyr treningen etter dine målsettinger. Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke.

Ta kontakt på: pttove@outlook.com eller ring 957 88 063

 

Treningstips og kostholdsråd?

Etter jul kan du som er medlem treffe Cecilia Slundgård her i resepsjonen og få tips om trening og kosthold helt gratis! I januar er hun tilgjengelig på tirsdager. Send oss en PM og kom for en prat!

  

Åpningstider resepsjon


Resepsjonens åpningstider: 

Mandag: 16:15 - 19:00

Tirsdag: 16:15 - 19:00

Onsdag: 16:15 - 19:00

Torsdag: 16:15 - 19:00


Medlemmer med nøkkelkort kan bruke treningsstudioet mellom klokken 06:00 og 23:00!

Henvendelser utenom resepsjonstid kan enten sendes pr mail eller sms til 91882719.